SKICKA IN OCH SäLJ IPHONE. HOS OSS KAN DU SäLJA MOBILEN OCH Få BETALNING SAMMA DAG. DET äR ENKELT ATT SäLJA IPHONE

Skicka in och Sälj iPhone. Hos oss kan du sälja mobilen och få betalning samma dag. Det är enkelt att Sälja iPhone

Skicka in och Sälj iPhone. Hos oss kan du sälja mobilen och få betalning samma dag. Det är enkelt att Sälja iPhone

Blog Article

Att sälja mobilen är enklare än någonsin på Fix My Phone. Få en prisuppskattning på några minuter och få därefter en snabb utbetalning direkt på ditt bankkonto. Besök någon av våra 30 butiker i Sverige eller skicka in mobilen med Post till oss. Vi står såklart för frakten! Sälj mobiltelefoner! Vilka telefoner kan jag sälja och köpa i telefonens felkorrigering?

Vart kan jag sälja mobil?

Hos www.fixmyphone.se kan du sälja mobilen extremt enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver köpa iPhone eller annan mobil

Så här säljer du din iPhone

Det bästa med att sälja din gamla telefon till oss är att det är enkelt. Processen delas enkelt upp i tre tydliga och smidiga steg.

Steg 1: Värdera telefonen automatiskt

Med formuläret på denna sajt kan du Sälja iPhone få en uppskattad värdering av din telefon skickad till din e-post. Du väljer sen om priset passar dig eller inte.

Steg 2 : Posta mobilen till oss

Är du nöjd med värderingen ska du skicka telefonen till oss. Vi skickar en fraktsedel till dig via post och du kommer att mottaga det i brevlådan inom 1-3 arbetsdagar. .

Report this page